22 oktober 2024
Nieuws van het College, 22 oktober

Het college van B&W vergadert op dinsdag. Voor de media en andere geïnteresseerden plaatsen wij iedere week de openbare besluiten op www.zundert.nl. De officiële besluitenlijst van het college van B&W staat een week later op de website zundert.raadsinformatie.nl.

Op dinsdag 22 oktober 2024 heeft het college van B&W de volgende besluiten genomen:
 

Stelt aan de Raad voor om de ‘Gemeentelijke Belastingverordeningen Zundert 2025’ vast te stellen

In de begroting 2025 zijn opbrengsten voor diverse belastingen en heffingen opgenomen, zoals de toeristenbelasting en de afvalstoffenheffing. Om aan te sluiten bij de opbrengsten die voorgesteld zijn in de begroting, moeten de verordeningen worden aangepast. Uitgangspunt voor de diverse belastingen en heffingen zijn kostendekkende tarieven. Dit betekent dat de opbrengst voldoende moet zijn om kosten te kunnen dekken.

 

Stelt het wijzigingsplan voor de ‘Egeldonkstraat 3 in Zundert’ gewijzigd vast

Op de locatie is een agrarisch bedrijf gevestigd. Het doel van het wijzigingsplan is om het huidig gebruik van het boomteeltbedrijf planologisch correct te bestemmen, en het toepassen van een vormverandering van het bouwvlak voor de bouw van een schuur. Het plan heeft 8 weken ter inzage gelegen en hierop is 1 zienswijze binnengekomen. Het plan is nu gewijzigd en vastgesteld. 

Delen via e-mail

https://www.zundert.nl/nieuws/nieuwsbericht/artikel/nieuws-van-het-college-22-oktober